Den som får finnas

Hejsan! 
Har verkligen inte varit aktiv här, jag försöker varje dag att skriva något men.. det rinner bara ut i sanden. Jag vet inte hur jag ska göra för att faktiskt få fram något och att dessutom få fram något kontinuerligt. Det är jättesvårt men jag fattar verkligen inte varför det ska vara så svårt. 
 
Hur som helst, hösten och början av våren har varit välddigt jobbig. Jag bor hos farmor nu eftersom min lägenhet fortfarande repareras, men jag och pappa var på Ikea och köpte kök häromdagen så det är på G! 
 
en annan sak som verkligen varit på G är Den som inte får finnas, en dokumentärserie jag och min teatergrupp är med i. Nu har alla tre avsnitts släppts redan, men dem finns på svtplay :) Det har verkligen varit en berg och dalbana av känslor, men jag är så stolt över oss och framförallt över mig själv. Ett steg i rätt riktning, verkligen. Men nu när det är över (känner ett stort hål av sorg i bröstet när jag tänker på det), men då kan jag tänka frammåt igen. Nästa vecka börjar skolan - nervositeten är på topp, och nu är det bara ett par veckor tills jag och bästa Amanda åker till Japan! Två veckor i Tokyo, DET SKA BLI SÅ NAJS! 
 
Den som får finnas - Här är länken til våran programsida, är så stolt över oss!