Att vara aktiv

Det här med att blogga gick ju bra. Tänkte att jag skulle få fram ett inlägg om dagen.. Men insåg nu att det var ett par dagar sedan jag faktiskt skrev. Jag vill skriva, för jag har så många tankar som bara vill ut ut ut. Men jag vet inte hur jag ska få ord på dem. Det är svårt, att sätta ord på känslor som ibland gör så ont att dem är obeskrivliga. Det hatar jag, framförallt när jag får frågan: hur yttrar sig din ångest? Det är en sån svårformulerad, och svårsvarad fråga att jag blir tokig. Men jag har efter åren mer eller mindre arbetat fram en standard resposn. Det verkar funka bra. 
 
Jag är lika trött som vanligt och lyckas inte göra så mycket. Har börjat om på Mass effect-trilogin, älskar verkligen de spelen (och böckerna, och serierna, och filmerna). Jag kan spela om den hur många gånger som helst, men mina val är alltid ganska lika. Att prova något annat känns ganska onödigt när mitt koncept från början ändå är det bästa ;D Stod och höll i Destiny på gamestop idag, galet sugen, men vet ju också att jag i princip aldrig spelar andra spel. Jag kan börja en timme eller två men sen är jag tillbaka på Mass effect och Dragon Age igen. Köpte tomb raider för över ett år sedan, jag har spelat tjugo minuter (dvs precis klarat prologen). Känns ganska värdelöst att lägga mer pengar på spel då (även fast Destiny verkar totalt episkt). 
 
Mass effect Andromeda beräknas komma 2016 dessutom, och det kommer ju bli awesome. Är ledsen över att man inte får spela Commander Shepard igen  men oh well, variation förnöjer eller vad man säger. Köpte en söt tshirt på H&M också, kassörskan var jättegullig. Jag gillade hennes naglar. Jag har på senare veckor försökt hitta nya t-shirts/toppar men det är himla svårt tycker jag. Har så många krav gällande det.. kort ärm, men längre än halva överarmen.. lös, men inte pösig.. figursydd men inte tight, helst svart med en någorlunda ringning i halsen och lång. Jag vill att mina tröjor ska gå ned nedanför rumpan och förbi gylfen på jeans. Jag vet inte riktigt varför men jag har ett obeskrivligt agg gällande för korta tröjor. Så det är inte lätt, men blev nöjd med den jag hittade iallafall. tror att den kommer till användning! 
 
Imorgon åker jag och mamma till landet för att titta till nya huset, vi ska bo hos våran granne så det kommer bli mycket mys med hundar. Det ser jag fram emot! 
 
(när jag skaffar saltvattenakvarium så är jag sugen på att ha eld dvärgkejsare, men kommer nog prioritera clownfisk (fast helst drakfisk men det beror ju på storleken i akvariet).)